Overslaan naar content

Trotse marktleider

Workrate doet wat het belooft. Dat blijkt uit het feit dat we in Nederland marktleider in datacentrumbeveiliging zijn. Dit betekent niet dat we achteroverleunen! Wij willen blijven groeien, over de landsgrens. Zo vind je Workrate tegenwoordig in een aantal Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk.

Team Powered

Ga je aan de slag als beveiliger? Dan kom je te werken in een ‘dedicated team’. De naam zegt het al: een dedicated team werkt voor één locatie. Je leert de klant en zijn manier van werken dus door en door kennen, waardoor je niet alleen een vertrouwensband met de klant opbouwt, maar ook met je collega’s. Elk team bestaat uit een mix van vaste en flexibele medewerkers. Samen dragen ze veel verantwoordelijkheid en staan ze bekend om hun regelkracht, maar hebben ze vooral ook veel plezier in hun werk.

workrate-team-powered

Geholpen door techniek

Workrate werkt met de WorkState: een systeem waarin alle (werk)processen worden weergegeven. Dit systeem logt alles wat er gebeurt en houdt bij wat er nog gedaan moet worden. Jij wordt dus geholpen door de techniek, en daar heeft iedereen baat bij. Zo maak je minder fouten, heb je meer controle over je werk en wordt je werk ook nog eens leuker. Want jij kunt je focussen op een gastvrije manier van werken. En de klant? Die heeft zekerheid en rust!

Wil jij werken in een dedicated team? En tijdens je werk ondersteund worden door de fijnste techniek? Bekijk dan snel onze vacatures.

© 2024 Workrate Group c.s.

All rights reserved.

Disclaimer

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

www.workrate.eu