Overslaan naar content

Trotse marktleider

Dat Workrate doet wat het belooft, blijkt uit het feit dat we in Nederland marktleider in datacentrum beveiliging zijn. Achteroverleunen omdat we marktleider zijn, zit echter niet in ons DNA. Integendeel! Wij willen blijven groeien, over de landsgrens! Zo vind je Workrate tegenwoordig in een aantal Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Frankrijk. Help jij ons verder door te groeien naar andere landen?

Dedicated team

Ga je aan de slag als beveiliger? Dan kom je te werken in een ‘dedicated team’. De naam zegt het al: een dedicated team werkt voor één locatie. Je leert de klant en zijn processen dus door en door kennen, waardoor je niet alleen een vertrouwensband met de klant opbouwt, maar ook met je collega’s. Elk team bestaat uit een mix van vaste- en flexibele medewerkers, die gezamenlijk veel verantwoordelijkheid dragen, bekend staan om hun regelkracht, en bovenal veel plezier in hun werk hebben.

Geholpen door techniek

Workrate werkt met de WorkState; een systeem waarin alle (werk)processen worden weergegeven. Jij wordt dus geholpen door de techniek. En daar heeft iedereen baat bij. Want, het minimaliseert de kans op fouten, optimaliseert de controle, en maakt jouw werk leuker, want jij kunt je focussen op een gastvrije manier van werken. En de klant? Die heeft zekerheid en rust!

Wil jij werken in een dedicated team? En tijdens je werk ondersteunt worden door de fijnste techniek? Bekijk dan snel onze vacatures.

© 2024 Workrate Group c.s.

All rights reserved.

Disclaimer

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

www.workrate.eu

hr@workrate.eu

+31 88 0234 010