Overslaan naar content

Datacenter beveiliging: monitors en camerabeelden

Als datacenterbeveiliger zorg jij ervoor dat de computerservers van datacenters blijven draaien. Een belangrijke taak, want datacenters zijn onmisbaar voor onze digitale economie. 5G-netwerken, Internet of Things, cloud, virtual reality: het is allemaal opgeslagen in datacenters. Zoals je waarschijnlijk al verwacht hoef je voor dit werk geen spierbundel te zijn. Wat je wel nodig hebt is een scherp oog: jij houdt namelijk de monitors en camerabeelden in de gaten.

Wil jij beveiligen in het hart van de digitale samenleving? Bekijk dan snel onze vacatures.

workrate sectoren specialistische beveiliging

Havens: het knooppunt van de goederenstoom beveiligen

Elke dag varen er aan één stuk door schepen naar havens om containers en massagoederen af te leveren en op te halen. Dit is een kwetsbare handel waar, helaas, ook criminele organisaties in geïnteresseerd zijn. Logisch dus dat beveiliging hier de topprioriteit is. Als havenbeveiliger ben jij verantwoordelijk voor de toegangscontrole, visitatie, surveillance en controle op voertuigen.

De juiste papieren voor havenbeveiliging Omdat havens kwetsbare logistieke knooppunten zijn, en de wet- en regelgeving in deze sector regelmatig aangescherpt wordt, is het belangrijk dat je als beveiliger bepaalde trainingen hebt gevolgd. Uiteraard zorgt Workrate ervoor dat jij de juiste certificaten behaalt om aan de slag te mogen op een havenlocatie. Zo ga jij goed uitgerust op pad, en weet de klant dat hij kennis en kunde in huis haalt.

Wil jij beveiligen in één van de grootste havens van Europa? Bekijk dan snel onze vacatures.

Logistieke sector: goederenstromen veiligstellen

Goederen, goederen, goederen. Ze worden over de hele wereld vervoerd. Non-stop. En vaak bergen ze belangrijke producten. Het is dan ook zeer belangrijk dat goederenstromen ongehinderd en veilig kunnen doorstromen. Als logistiek beveiliger draag jij hieraan bij. Jij houdt het terrein via monitors in de gaten en let erop dat er niets vreemds gebeurt. Daarnaast loop jij controlerondes en check je of iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt.

Leuk om te weten Workrate beveiligt de logistiek niet alleen door ter plekke aanwezig te zijn, maar ontwikkelt ook de software waar onze beveiligers mee werken.

Wil jij werken in een logistieke omgeving en een grote bijdrage leveren aan de Nederlandse economie? Bekijk dan snel onze vacatures.

© 2024 Workrate Group c.s.

All rights reserved.

Disclaimer

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

www.workrate.eu