Overslaan naar content

Datacenter beveiliging: monitors en camerabeelden

Als datacenter beveiliger zie jij erop toe dat de computerservers van datacenters blijven draaien. Een belangrijke taak, want datacenters zijn het fundament van onze digitale economie. 5G-netwerken, Internet of Things, cloud, virtual reality: het is allemaal gehuisvest in datacenters. Geheel in lijn met de werkzaamheden is het merendeel van het beveiligingswerk hier niet fysiek, maar gestoeld op technologie. Jij houdt namelijk de monitors en camerabeelden in de gaten. Voor deze beveiligers functie hoef je dus allerminst een spierbundel te zijn, maar moet je wel een scherp oog hebben.

Wil jij beveiligen in het hart van de digitale samenleving? Bekijk dan snel onze vacatures.

Havens: het knooppunt van de goederenstoom beveiligen

Elke dag varen talloze schepen naar havens om containers en massagoederen af te leveren en op te halen. Een kwetsbare operatie waar, helaas, ook menig criminele organisatie in geïnteresseerd is. Logisch dus dat beveiliging topprioriteit in havens is. Als havenbeveiliger ben jij verantwoordelijk voor de toegangscontrole, visitatie, surveillance en controle op voertuigen.

De juiste papieren voor havenbeveiliging Omdat havens kwetsbare logistieke knooppunten zijn, en de wet- en regelgeving in deze sector regelmatig wordt aangescherpt, is het essentieel dat je als beveiliger bepaalde trainingen hebt gevolgd. Uiteraard zorgt Workrate ervoor dat jij de juiste certificaten behaalt om aan de slag te mogen op een havenlocatie. Zo ga jij goed uitgerust op pad, en weet de klant dat hij kennis en kunde in huis haalt.

Wil jij beveiligen in één van de grootste havens van Europa? Bekijk dan snel onze vacatures.

Logistieke sector: goederenstromen veiligstellen

Goederen. Goederen. Goederen. Ze worden over de hele wereld vervoerd. Non-stop. En vaak bergen ze belangrijke producten. Het is dan ook essentieel dat goederenstromen ongehinderd en veilig kunnen doorstromen. Als logistiek beveiliger draag jij hieraan bij. Jij houdt het terrein via monitors in de gaten en let op afwijkingen. Daarnaast loop jij controlerondes en check je of iedereen zich aan de veiligheidsvoorschriften houdt.

Leuk om te weten Workrate beveiligt de logistiek niet alleen fysiek, maar ontwikkelt ook de software waar onze beveiligers mee werken.

Wil jij werken in een logistieke omgeving en een grote bijdrage leveren aan de Nederlandse economie? Bekijk dan snel onze vacatures.

© 2024 Workrate Group c.s.

All rights reserved.

Disclaimer

Acquisitie naar aanleiding van onze advertenties wordt niet op prijs gesteld.

www.workrate.eu

hr@workrate.eu

+31 88 0234 010